Byens Egen Butik i udvikling: Tak til deltagerne og Medskab. Goddag til lavere priser

I vores bestræbelser på at forbedre butikken holdt vi i sidste  uge workshop med 14 kunder. Og første resultat er allerede en realitet: Lavere priser på en række varer!

Workshop.jpg

Vi vil i top 3 blandt landets Dagli'Brugser!

Workshoppen og forløbet omkring den er en direkte udløber af den kundeundersøgelse, vi gennemførte i efteråret 2017. I undersøgelsen gik vi fra en placering i midten blandt landets 359 Dagli´Brugser til, at vi nu ligger i Superligaen - nemlig på en 8. plads.

Men vores ambition er at komme i top 3, og den ambition er workshoppen et udslag af.

Workshoppen kom vidt omkring

Workshoppen afsluttede et to ugers forløb, hvor de 14 deltagende kunder havde kortlagt og delt deres indkøb (i Byens Egen Butik såvel som andre steder) i en lukket Facebook-gruppe. I Facebook-gruppen har de desuden svaret på spørgsmål og diskuteret med hinanden. 

På workshoppen blev vendt en række ting, heriblandt deltagernes opfattelse af Byens Egen Butik, deres antagelser omkring sortiment, økologi, pris og indretning og børnefamiliernes dagligdags udfordringer. Det mundede ud i mere end 30 konkrete idéer til nye initiativer, som Byens Egen Butik kan overveje at føre ud i livet. 

Faciliteret af virksomheden Medskab

Hele forløbet, inkl. workshoppen og Facebook-gruppen, blev styret og faciltieret af virksomheden Medskab, som drives af Louise Overgaard Pedersen og Mette Billenstein Schriver.

Louise er så lokal, som man kan blive, da hun bor her i byen, mens Mette bor ganske tæt på, nemlig i Svejstrup mellem Ry og Skanderborg.

Virksomheden har ganske store kunder i hele Danmark, og vi vil gerne takke Medskab for sin medvirken i forløbet, som har kunnet lade sig gøre, fordi Louise og Mette gav os en betydelig "lokal-rabat".

Hvad sker der nu?

Vi har fået forløbets data og indsigter analyseret af Medskab, og nu er det altsammen overdraget til bestyrelsen og medarbejderne i Byens Egen Butik.

Vi begynder nu at dykke ned i dem for at udvælge de initiativer, som vi tror på, kan bidrage til at gøre Byens Egen Butik endnu mere byens egen og endnu bedre!

De første initiativer er allerede sat i søen

Allerede nu kan du i butikken se de første resultater af workshop-forløbet: Vi har sat priserne på økologiske bananer, økologisk havregryn og økologiske æg ned til en fast lav pris, som er på niveau med, hvad du kan finde i discountkæderne.

 

Vi vil løbende fortælle om det videre arbejde, så følg med! :)

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

MJA_logo_punchline.png

:

MJA: Medlemmer eftergiver lån til brugsudvidelse

"Dagli'Brugsen i Gl. Rye blev gennemført med lån fra medlemmerne. Nu skal pengene snart betales tilbage, men flere er ikke interesseret i at få deres penge."

Generalforsamling 2018.jpg

:

Gode tider i Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Mandag den 16. april holdt Brugsforeningen i Gl. Rye sin årlige generalforsamling med et stort fremmøde af ualmindeligt engagerede og spørgelystne medlemmer.

Byens Egen Bil.jpg

:

Byens Egen Butik og Bil har medvind i mediemøllen

Delebilsordningen "Byens Egen Bil" har fået masser af positiv medieomtale, bl.a. med indslag i TV-Avisen, TV2 Østjylland og P4.

medskab_invitation.jpg

:

Byens Egen Butik kalder Gl. Ryes børnefamilier - vil I hjælpe os?

Ny dato! Vi har flyttet workshoppen til d. 13. marts, så måske kan DU alligevel være med. Tilmeld dig via linket herunder.

Flere nyheder »