Hils på Jan

Du har måske allerede hilst på ham i butikken - men nu er han faktisk kommet for at blive.

Jan, Gl. Rye, FB (1).png

Manden, der ser muligheder i stedet for begrænsninger, gav et nap med for et par måneder siden, da vi gav butikken en "lille" makeover, og så er han faktisk blevet hængende lige siden. Det er vi ret godt tilfredse med.

Jan, der hedder 'Korsgaard' til efternavn, har over 30 års erfaring fra detailbranchen og har derfor masser af gode inputs og ideer til optimering, han er sprængfyldt med energi og elsker kundekontakt og den smalltalk, der er i en dagligvarebutik som vores.

"Jeg betragter den her butik som værende på en rejse", siger Jan. "Det er vanvittigt spændende at arbejde med, hvordan vi kan optimere, få endnu flere glade kunder, og altid gøre det en tand bedre end i går. Jeg kan jo mærke, at butikken har en fantastisk opbakning fra de lokale, og nu en kanon forening i ryggen, så den har jo ekstremt meget potentiale", tilføjer Jan og glæder sig over at være landet i et super team i Gl. Rye, hvor de sammen ser lyst på fremtiden.

:

Beretning Brugsforeningen i Gl. Rye Generalforsamling 2023

Indvielse af torvet 2021.jpg

:

Vi er ikke lukket - tværtimod! 😊

I forbindelse med med, at vi i foråret gik sammen med Brugsforeningen TRYG om at drive Byens Egen Butik, fik vi ny administrativ identitet i Coops system. Det betød, at Coop – helt automatisk og desværre uden at vi selv vidste det, har sendt et brev ud til alle medlemmer af Byens Egen Butik, at “din tilhørsbutik er lukket”.

Borgermøde om partnerskab, marts 2022.jpg

:

Stor deltagelse ved borgermøde

Onsdag aften var næsten 50 Gl. Rye-borgere samlet til informationsmøde forud for generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening 6/4.

Victor Valdorff.jpg

:

Byens Egen Butik ansætter souschef

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

Kunder i Byens Egen Butik.jpg

:

Loyalitet og løftede pegefingre - tak for jeres svar!

Byens Egen Butik har spurgt vores kunder, og ikke mindre 162 har svaret på vores kundetilfredshedsundersøgelse.

2021-10 - BEB Souschef - til skærmen.png

:

Byens Egen Butik i Gl. Rye søger souschef

Vil du arbejde i en populær og spændende landsby, hvor butikken er en af byens vigtigste livsnerver, og hvor borgere aktivt støtter deres butik?

Flere nyheder »