Tak for jeres input. Rejsen er startet - kom med!

Tak for jeres likes, kommentarer og delinger af vores Facebook-opslag 13. oktober, hvor vi fortæller om vores udfordringer på økonomi.

Indvielse af torvet 2021.jpg

Udvikling af butikken i de kommende år

Vi i butik og bestyrelse er fast besluttet på, at vejen frem er, at vi udvikler butikken:

  • Større udvalg
  • Mere plads
  • Bedre priser
  • Mere service
  • Og det, som er særegent for Byens Egen Butik: At den er mere end blot et sted, hvor man køber sine dagligvarer.

Det er også de samme ønsker, vi læser og hører i jeres kommentarer, både her på Facebook, og når vi møder jer i bybilledet. 

Øget salg giver plads til fremtidige investeringer

At skabe denne udvikling kræver investeringer, som vi er villige til at finde penge til. Et af de første skridt til at skaffe nogle af pengene er, at I, Gl. Ryes borgere, flytter flere af jeres dagligvareindkøb til vores butik.

Øget salg giver os bevægelsesrum og økonomi til de første skridt til at investere og udvikle. Og dernæst kaster det endnu mere salg af sig, som igen giver plads til ny udvikling og investering.

Vi glæder os til at udvikle butikken for Gl. Rye og for fremtiden!
/Bestyrelsen

2021-10 - BEB Souschef - til skærmen.png

:

Byens Egen Butik i Gl. Rye søger souschef

Vil du arbejde i en populær og spændende landsby, hvor butikken er en af byens vigtigste livsnerver, og hvor borgere aktivt støtter deres butik?

Serie 3-1.jpg

:

Nyt fra Byens Egen Butik: Udfordringer på økonomi og ledelse

Måske har du set et indslag i TV2-nyhederne i tirsdags om, at dagligvarebutikkerne i de små byer i Danmark går en svær fremtid i møde med faldende omsætning og regnskaber, der risikerer at gå i minus inden for en overskuelig årrække. 

Dette gælder også Byens Egen Butik her i Gl. Rye efter en periode under Corona, hvor tallene ellers så gode ud. Rent faktisk risikerer vi et mindre underskud i år.

Serie 2-1 (1).jpg

:

Byens Egen Butik har holdt generalforsamling

I går holdt vi generalforsamling online. Der var 7 deltagere ud over bestyrelsen selv, og det er sikkert ikke helt skidt for en online generalforsamling.

Generalforsamling.jpg

:

Generalforsamling 2021 i Dagli'Brugsen Gl. Rye

Vi indkalder til generalforsamling d. 22. april kl. 19.30. Som følge af Corona restriktionerne kan vi desværre ikke holde mødet fysisk og det gennemføres i stedet digitalt. Praktiske detaljer udsendes senere på Facebook, hjemmeside og skærmene i butikken.

Serie 2-4.jpg

:

Brugsforeningen i Gl. Rye: Still going strong!

På generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening d. 27. august kunne formand og uddeler berette om fortsat vækst og mange nye initiativer, men også om betydelige udfordringer.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

Flere nyheder »