Tak for et brag af en åbningsfest for den nye "Byens Egen Butik"!

Vi niver stadig os selv i armen over, hvor mange der mødte op og gjorde det hele til en kæmpe folkefest. 1000 tak til alle fremmødte og jeres store opbakning i går.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg
Et skud fra koncerten med Lars Lilholt. Foto: Dott Ovesen

 

500, 600, 700 eller flere fremmødte?

Vi forsøger endnu at finde en måde at gøre op på, hvor mange, der var mødt op, men det var - heldigvis - så tilpas kaotisk, at vi ikke har et godt bud endnu.

Hvis du har et bud, så fortæl os det gerne.

Fakta er, at vi serverede 500 grønne hotdogs fra Kjærsgård Kød, omkring 100 flasker vin og en imponerende mængde brød, hveder, ost, spegepølser og meget andet.

Vi tror på fremtiden for Byens Egen Butik

Jeres talstærke fremmøde bestyrker os i dén grad i vores tro på, at Gl. Ryes opbakning til Byens Egen Butik også i fremtiden - og ikke mindst hverdagen - vil være stor nok til, at Gl. Rye ikke blot kan beholde sig butik i mange år ud i fremtiden, men også blive ved med at udvikle butikken.

Send flere billeder og videoer!

Som en af de fremmødte sagde: "Det er en historisk dag". Og det var det!

Det vil vi gerne dokumentere, og derfor søger vi efter billeder og ikke mindst videoer (billeder har vi allerede en del af), som vi må bruge på Facebook, hjemmeside, pressemeddelelser og andre steder. 

Så har du nogle, vi må bruge, så send os dem gerne. Du kan uploade dem til butikkens Facebook-gruppe eller Gl. Ryes Facebook-gruppe. Eller du kan sende dem til martin.rud@glrye.dk

 

Taknemmelige og feststemte hilsner,
Butikkens personale og bestyrelsen

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Dagli’Brugsen i Gl. Rye er i Superliga-klassen

Coop’s seneste landsdækkende kundeundersøgelse viser, at Gl. Rye’rne er rigtig godt tilfredse med den lokale Brugs.

irma.dk-resources-svg-irmapige_light.svg(iPhone 6).png

:

Irma-varer flytter ind i Byens egen Butik!

Måske har du set den tomme plads til højre for hylderne med pålæg og ost: Der kommer et udvalg af Irmas bedst sælgende varer til at være fremover.

Sommerfest - FB-opslag.jpg

:

Markant vækst og stor opbakning til den nye butik

Et langt bedre salg end ventet. Arbejdet med ingen tomme hylder. Delebils-ordning og foto-konkurrence på vej. Og husk sommerfesten på fredag!

MJA_logo_punchline.png

:

MJA: Istandsat butik sætter rekord

Kunderne strømmer til i den nye flotte butik - og personalet skal løbe stærkt for at fylde hylderne op med de mange nye og spændende produkter. 

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Genåbningsfest i Gl. Rye med Lars Lilholt og Ulrik Haagerup

Lokalavisen Skanderborg skriver beretter om åbningsfesten i torsdags: Godt 500 feststemte borgere deltog i åbningen af den moderniserede og udbyggede Dagli’Brugsen Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Tak for et brag af en åbningsfest for den nye "Byens Egen Butik"!

Vi niver stadig os selv i armen over, hvor mange der mødte op og gjorde det hele til en kæmpe folkefest. 1000 tak til alle fremmødte og jeres store opbakning i går.

Flere nyheder »