Tak for et brag af en åbningsfest for den nye "Byens Egen Butik"!

Vi niver stadig os selv i armen over, hvor mange der mødte op og gjorde det hele til en kæmpe folkefest. 1000 tak til alle fremmødte og jeres store opbakning i går.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg
Et skud fra koncerten med Lars Lilholt. Foto: Dott Ovesen

 

500, 600, 700 eller flere fremmødte?

Vi forsøger endnu at finde en måde at gøre op på, hvor mange, der var mødt op, men det var - heldigvis - så tilpas kaotisk, at vi ikke har et godt bud endnu.

Hvis du har et bud, så fortæl os det gerne.

Fakta er, at vi serverede 500 grønne hotdogs fra Kjærsgård Kød, omkring 100 flasker vin og en imponerende mængde brød, hveder, ost, spegepølser og meget andet.

Vi tror på fremtiden for Byens Egen Butik

Jeres talstærke fremmøde bestyrker os i dén grad i vores tro på, at Gl. Ryes opbakning til Byens Egen Butik også i fremtiden - og ikke mindst hverdagen - vil være stor nok til, at Gl. Rye ikke blot kan beholde sig butik i mange år ud i fremtiden, men også blive ved med at udvikle butikken.

Send flere billeder og videoer!

Som en af de fremmødte sagde: "Det er en historisk dag". Og det var det!

Det vil vi gerne dokumentere, og derfor søger vi efter billeder og ikke mindst videoer (billeder har vi allerede en del af), som vi må bruge på Facebook, hjemmeside, pressemeddelelser og andre steder. 

Så har du nogle, vi må bruge, så send os dem gerne. Du kan uploade dem til butikkens Facebook-gruppe eller Gl. Ryes Facebook-gruppe. Eller du kan sende dem til martin.rud@glrye.dk

 

Taknemmelige og feststemte hilsner,
Butikkens personale og bestyrelsen

:

Beretning Brugsforeningen i Gl. Rye Generalforsamling 2023

Jan, Gl. Rye, FB (1).png

:

Hils på Jan

Du har måske allerede hilst på ham i butikken - men nu er han faktisk kommet for at blive.

Indvielse af torvet 2021.jpg

:

Vi er ikke lukket - tværtimod! 😊

I forbindelse med med, at vi i foråret gik sammen med Brugsforeningen TRYG om at drive Byens Egen Butik, fik vi ny administrativ identitet i Coops system. Det betød, at Coop – helt automatisk og desværre uden at vi selv vidste det, har sendt et brev ud til alle medlemmer af Byens Egen Butik, at “din tilhørsbutik er lukket”.

Borgermøde om partnerskab, marts 2022.jpg

:

Stor deltagelse ved borgermøde

Onsdag aften var næsten 50 Gl. Rye-borgere samlet til informationsmøde forud for generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening 6/4.

Victor Valdorff.jpg

:

Byens Egen Butik ansætter souschef

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

Kunder i Byens Egen Butik.jpg

:

Loyalitet og løftede pegefingre - tak for jeres svar!

Byens Egen Butik har spurgt vores kunder, og ikke mindre 162 har svaret på vores kundetilfredshedsundersøgelse.

Flere nyheder »