Det bliver snart bedre – meget bedre!

I disse dage roder der på parkeringspladsen ved Byens Egen Butik – og i ”myldretiden” kan du have svært ved at finde en P-plads. Men det bliver snart bedre – meget bedre:

Byggeri og roderi.jpg

Vi inviterer til rejsegilde d. 7. april

Vi er i fuld gang med byggeriet af de ekstra knap 100 m2 nye butikslokaler, og du kan tydeligt se udviklingen dag for dag. Vi forventer, at selve byggeriet bliver færdigt inden påske, og herefter tager vi lokalet i brug til visse funktioner. 

Vi vil gerne markere denne milepæl med et lille uformelt ”rejsegilde” den 7. april. Nærmere information herom senere. 
 

Efter påske starter renoveringen af de gamle lokaler og klargøringen af det nye 

I ugerne efter påske får vi flere udfordringer: Dels starter vi med renoveringen af P-pladsen, dels påbegynder vi renoveringen af den gamle butik og klargøringen af det nye lokale. 

I den periode får vi brug for ekstra tålmodighed fra alle parter. 
 

Vi holder åbent hele vejen, og snart kan du se indretningsplanen

Vi har valgt at holde åbent i hele perioden, så du ikke kommer til at gå forgæves efter de daglige indkøb i Byens Egen Butik. Samtidig giver vi dig mulighed for at følge med i den spændende proces med at få etableret fremtidens Brugs i Gl. Rye. 

Selve indretningsplanen mangler fortsat afklaring af nogle mindre detaljer, men så snart den er klar, hænger vi den op i butikken, så du ved selvsyn kan se, hvor fin en butik, vi fremover får i Gl. Rye. 
 

Vi forventer at holde indvielse 11. maj

Hvis planerne holder, er den nye butik er klar til indvielse 11. maj. Dette fortæller vi mere om senere. 
 

Husk generalforsamling 24. april på Hotel Lyngdal

Vi kan afsløres, at vi holder årets generalforsamling på Hotel Lyngdal, der vil sikre, at vi får noget rigtig godt at spise. Og ellers regner vi med at fortælle meget mere om den nye butik. 

Arrangementet er kun for medlemmer af Rye Brugsforening, hvilket du kan blive ved indmeldelse i butikken. Vi forventer fuldt hus, så tilmeld dig snarest muligt i butikken. 
 

Datoer til kalenderen

Du kan skrive følgende datoer i kalenderen allerede nu:

  • 30. marts kl 19.30: Foredragsaften om Brugsforeningens historie i Sct. Sørens hus. Et fællesarrangement med Udsyn og Menighedsrådet.
  • 7. april kl 18.00: ”Rejsegilde” i forbindelse med ibrugtagning af tilbygning
  • 24. april kl 18.00: Generalforsamling på Hotel Lyngdal
  • 11. maj: Indvielse af Byens bedre Butik

 

Endnu engang mange tak for dit lån til Byens Egen Butik,

På bestyrelsens og uddelerens vegne,
Ejnar M. Jakobsen, formand

Borgermøde om partnerskab, marts 2022.jpg

:

Stor deltagelse ved borgermøde

Onsdag aften var næsten 50 Gl. Rye-borgere samlet til informationsmøde forud for generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening 6/4.

Victor Valdorff.jpg

:

Byens Egen Butik ansætter souschef

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

Kunder i Byens Egen Butik.jpg

:

Loyalitet og løftede pegefingre - tak for jeres svar!

Byens Egen Butik har spurgt vores kunder, og ikke mindre 162 har svaret på vores kundetilfredshedsundersøgelse.

2021-10 - BEB Souschef - til skærmen.png

:

Byens Egen Butik i Gl. Rye søger souschef

Vil du arbejde i en populær og spændende landsby, hvor butikken er en af byens vigtigste livsnerver, og hvor borgere aktivt støtter deres butik?

Indvielse af torvet 2021.jpg

:

Tak for jeres input. Rejsen er startet - kom med!

Tak for jeres likes, kommentarer og delinger af vores Facebook-opslag 13. oktober, hvor vi fortæller om vores udfordringer på økonomi.

Serie 3-1.jpg

:

Nyt fra Byens Egen Butik: Udfordringer på økonomi og ledelse

Måske har du set et indslag i TV2-nyhederne i tirsdags om, at dagligvarebutikkerne i de små byer i Danmark går en svær fremtid i møde med faldende omsætning og regnskaber, der risikerer at gå i minus inden for en overskuelig årrække. 

Dette gælder også Byens Egen Butik her i Gl. Rye efter en periode under Corona, hvor tallene ellers så gode ud. Rent faktisk risikerer vi et mindre underskud i år.

Flere nyheder »