Byens Egen Butik i udvikling: Tak til deltagerne og Medskab. Goddag til lavere priser

I vores bestræbelser på at forbedre butikken holdt vi i sidste  uge workshop med 14 kunder. Og første resultat er allerede en realitet: Lavere priser på en række varer!

Workshop.jpg

Vi vil i top 3 blandt landets Dagli'Brugser!

Workshoppen og forløbet omkring den er en direkte udløber af den kundeundersøgelse, vi gennemførte i efteråret 2017. I undersøgelsen gik vi fra en placering i midten blandt landets 359 Dagli´Brugser til, at vi nu ligger i Superligaen - nemlig på en 8. plads.

Men vores ambition er at komme i top 3, og den ambition er workshoppen et udslag af.

Workshoppen kom vidt omkring

Workshoppen afsluttede et to ugers forløb, hvor de 14 deltagende kunder havde kortlagt og delt deres indkøb (i Byens Egen Butik såvel som andre steder) i en lukket Facebook-gruppe. I Facebook-gruppen har de desuden svaret på spørgsmål og diskuteret med hinanden. 

På workshoppen blev vendt en række ting, heriblandt deltagernes opfattelse af Byens Egen Butik, deres antagelser omkring sortiment, økologi, pris og indretning og børnefamiliernes dagligdags udfordringer. Det mundede ud i mere end 30 konkrete idéer til nye initiativer, som Byens Egen Butik kan overveje at føre ud i livet. 

Faciliteret af virksomheden Medskab

Hele forløbet, inkl. workshoppen og Facebook-gruppen, blev styret og faciltieret af virksomheden Medskab, som drives af Louise Overgaard Pedersen og Mette Billenstein Schriver.

Louise er så lokal, som man kan blive, da hun bor her i byen, mens Mette bor ganske tæt på, nemlig i Svejstrup mellem Ry og Skanderborg.

Virksomheden har ganske store kunder i hele Danmark, og vi vil gerne takke Medskab for sin medvirken i forløbet, som har kunnet lade sig gøre, fordi Louise og Mette gav os en betydelig "lokal-rabat".

Hvad sker der nu?

Vi har fået forløbets data og indsigter analyseret af Medskab, og nu er det altsammen overdraget til bestyrelsen og medarbejderne i Byens Egen Butik.

Vi begynder nu at dykke ned i dem for at udvælge de initiativer, som vi tror på, kan bidrage til at gøre Byens Egen Butik endnu mere byens egen og endnu bedre!

De første initiativer er allerede sat i søen

Allerede nu kan du i butikken se de første resultater af workshop-forløbet: Vi har sat priserne på økologiske bananer, økologisk havregryn og økologiske æg ned til en fast lav pris, som er på niveau med, hvad du kan finde i discountkæderne.

 

Vi vil løbende fortælle om det videre arbejde, så følg med! :)

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

henrik uddeler.jpg

:

Rigtig god start på 2018 - og nu har vi brug for jer i slutspurten!

Læs om første halvår, der gik forrygende - og andet halvår, der er startet lidt sløjt. Om at medarbejderne og bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet, men også rigtig gerne vil have, at I, kære medlemmer, i videst muligt omfang gør jeres daglige indkøb i Byens Egen Butik.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Formanden for COOP besøgte Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Der var forleden fint besøg i Dagli’Brugsen Gl. Rye. Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde vejen forbi for at høre om nogle af de tiltag, som har præget hverdagen i butikken og byen de foregående år..

maxresdefault.jpg

:

Coop´s formand gæster Gl. Rye - se videoindslag her

Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde forleden dag vejen forbi Dagli'Brugsen i Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

Flere nyheder »