Tak for et brag af en åbningsfest for den nye "Byens Egen Butik"!

Vi niver stadig os selv i armen over, hvor mange der mødte op og gjorde det hele til en kæmpe folkefest. 1000 tak til alle fremmødte og jeres store opbakning i går.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg
Et skud fra koncerten med Lars Lilholt. Foto: Dott Ovesen

 

500, 600, 700 eller flere fremmødte?

Vi forsøger endnu at finde en måde at gøre op på, hvor mange, der var mødt op, men det var - heldigvis - så tilpas kaotisk, at vi ikke har et godt bud endnu.

Hvis du har et bud, så fortæl os det gerne.

Fakta er, at vi serverede 500 grønne hotdogs fra Kjærsgård Kød, omkring 100 flasker vin og en imponerende mængde brød, hveder, ost, spegepølser og meget andet.

Vi tror på fremtiden for Byens Egen Butik

Jeres talstærke fremmøde bestyrker os i dén grad i vores tro på, at Gl. Ryes opbakning til Byens Egen Butik også i fremtiden - og ikke mindst hverdagen - vil være stor nok til, at Gl. Rye ikke blot kan beholde sig butik i mange år ud i fremtiden, men også blive ved med at udvikle butikken.

Send flere billeder og videoer!

Som en af de fremmødte sagde: "Det er en historisk dag". Og det var det!

Det vil vi gerne dokumentere, og derfor søger vi efter billeder og ikke mindst videoer (billeder har vi allerede en del af), som vi må bruge på Facebook, hjemmeside, pressemeddelelser og andre steder. 

Så har du nogle, vi må bruge, så send os dem gerne. Du kan uploade dem til butikkens Facebook-gruppe eller Gl. Ryes Facebook-gruppe. Eller du kan sende dem til martin.rud@glrye.dk

 

Taknemmelige og feststemte hilsner,
Butikkens personale og bestyrelsen

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

henrik uddeler.jpg

:

Rigtig god start på 2018 - og nu har vi brug for jer i slutspurten!

Læs om første halvår, der gik forrygende - og andet halvår, der er startet lidt sløjt. Om at medarbejderne og bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet, men også rigtig gerne vil have, at I, kære medlemmer, i videst muligt omfang gør jeres daglige indkøb i Byens Egen Butik.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Formanden for COOP besøgte Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Der var forleden fint besøg i Dagli’Brugsen Gl. Rye. Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde vejen forbi for at høre om nogle af de tiltag, som har præget hverdagen i butikken og byen de foregående år..

maxresdefault.jpg

:

Coop´s formand gæster Gl. Rye - se videoindslag her

Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde forleden dag vejen forbi Dagli'Brugsen i Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

Flere nyheder »