Moderniseringen, omsætningsvækst og kommende aktiviteter

Nyt fra bestyrelsen: P.t. tilsagn fra 144 långivere med et samlet beløb på 1.116.000. Byggeudvalget arbejder på en større udvidelse end først planagt.

Summen af liv foran Dagli´Brugsen

Finansiering og butikkens modernisering

Der kommer fortsat nye tilsagn om deltagelse i finansieringen af butikkens udvidelse og modernisering.

Den aktuelle status er, at der er tilsagn fra 144 långivere med et samlet beløb på 1.116.000 kr. Heraf er 99% indbetalt. Som bekendt havde vi sat 700.000 kr. som mål for Gl. Rye finansieringen.

Der vil fortsat være mulighed for at deltage i finansieringen; kontakt Henrik i butikken eller giv tilsagn online her.

Byggeudvalg nedsat

Bestyrelsen har nedsat et byggeudvalg bestående af uddeler Henrik V. Rasmussen (formand), samt Stig Autzen, Søren Glasius og Ejnar M. Jakobsen fra bestyrelsen.

Herudover har vi god hjælp fra arkitekt Jørgen Skov.

Større udvidelse end planlagt

Udvalget har holdt møde med Coops bygnings- og indretningseksperter primo august. Det blev besluttet, at vi skal forsøge at øge butiksarealet endnu mere end det som vi præsenterede i foråret. På den baggrund har vi ansøgt og fået Skanderborg kommunes principielle tilladelse til at gå videre med projektet.

Den 5. oktober har udvalget møde med Coops eksperter igen ligesom der er aftalt møde med en entreprenør, som potentielt kommer til at stå for projektering og gennemførelse af byggeriet, - men ikke indretningen.

Forventer indvielse i 2017

Vi har pt. ikke overblik over en tidsplan for hele processen, men vi kommer sikkert et stykke ind i 2017 før vi kan åbne den "nye" butik.

Så snart der er foreligger nærmere planer for moderniseringen vil vi komme tilbage med yderligere informationer.

Fortsat vækst i omsætningen

Det er et faktum, at omsætning og indtjening i Dagli’Brugsen kæden er meget afhængige af sommervejret. En varm og solrig sommer giver gode tal.

Omvendt har dette års kølige og fugtige sommervejr generelt givet halvdårlige omsætnings- og indtjeningstal.

Omsætningen ligger 5% over sidste år

På trods af sommervejret har Byens Egen Butik dog formået at omsætte mere end sidste år, der var præget af en rigtig god sommer. År til dato er butikkens omsætning således 5% over sidste år.

Desværre har butikkens gamle og slidte fryse- og køleanlæg drillet en del i årets løb, hvilket har givet nogle store og ikke budgetterede ekstra omkostninger. Så resultatet er ikke helt så godt, som vi kunne ønske os.

En stor tak til alle jer, der gør stadig flere indkøb i vores egen butik.

Nye aktiviteter

I den kommende tid vil Byens Egen Butik tilbyde en række nye aktiviteter. Der kommer mere information senere, men slå allerede nu kryds i kalenderen!

Vinsmagning

Den 4. november er der vinsmagning. Der vil være tale om et helt nyt koncept, hvor der vil blive budt på vine i absolut topklasse. Arrangementet vil blive afholdt i Sct. Sørens Hus.

Smagsprøver på nye produkter

Den 11. november vil butikken byde på en række spændende smagsprøver på nye produkter.

Julemarked

I december vil vi forsøge at etablere en form for ”julemarked”. Vi håber, at der vil være interesse fra andre personer, foreninger eller virksomheder i at lave noget i fællesskab i Gl. Rye. Kontakt gerne Henrik i butikken eller Aktivitetsudvalget (Ole Jeppesen, Bettina Skindstad, Carina Maria Mølgaard) med ideer.

Foredrag om Brugsforeningernes historie

Til marts har vi et fælles arrangement med UDSYN, hvor der er et spændende foredrag om Brugsforeningernes historie i Sct. Sørens Hus.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

henrik uddeler.jpg

:

Rigtig god start på 2018 - og nu har vi brug for jer i slutspurten!

Læs om første halvår, der gik forrygende - og andet halvår, der er startet lidt sløjt. Om at medarbejderne og bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet, men også rigtig gerne vil have, at I, kære medlemmer, i videst muligt omfang gør jeres daglige indkøb i Byens Egen Butik.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Formanden for COOP besøgte Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Der var forleden fint besøg i Dagli’Brugsen Gl. Rye. Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde vejen forbi for at høre om nogle af de tiltag, som har præget hverdagen i butikken og byen de foregående år..

maxresdefault.jpg

:

Coop´s formand gæster Gl. Rye - se videoindslag her

Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde forleden dag vejen forbi Dagli'Brugsen i Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

Flere nyheder »