Byens Egen Butik kalder Gl. Ryes børnefamilier - vil I hjælpe os?

Ny dato! Vi har flyttet workshoppen til d. 13. marts, så måske kan DU alligevel være med. Tilmeld dig via linket herunder.

medskab_invitation.jpg

Vi i Byens Egen Butik arbejder hele tiden for at skabe en butik, som I har lyst til at besøge. Som et led i det arbejde vil vi gerne invitere en del af byens borgere - nemlig børnefamilierne - til at deltage i en spændende workshop.

Din rolle i workshoppen 

Din rolle i workshoppen bliver at dele dine holdninger, vaner, erfaringer eller fordomme omkring Byens Egen Butik. Desuden vil du inden workshoppen blive bedt om at løse nogle mindre opgaver i en lukket Facebook-gruppe. Det kræver ingen særlige kvalifikationer at deltage I projektet - altså udover en lyst til at bidrage og dele ud af sine perspektiver.

Hvad vi skal bruge det hele til

Virksomheden Medskab står for at styre alle trygt igennem projektet. De indsigter, vi får fra forløbet, bruger vi til at starte nye eller justere på eksisterende initiativer, sådan at Byens Egen Butik bliver et sted, hvor Gl. Ryes borgere i endnu højere grad har lyst til at handle.

Sådan kommer du med

Hvis det lyder som noget for dig, tilmelder du dig ved at udfylde dette spørgeskema - https://da.surveymonkey.com/r/QB8RKYQ - senest tirsdag d. 8. februar. 

Der er plads til 14 deltagere i projektet. Hvis vi er så priviligerede, at flere tilmelder sig, udvælger Medskab de rette deltagere på baggrund af besvarelserne.

Workshoppen finder sted i Aulaen på Gl. Rye Skole, tirsdag d. 13. marts kl. 19.00-22.00 (datoen er ændret, så vi ikke kolliderer med to andre arrangementer i byen).

 

Vi glæder os til at høre fra jer. På gensyn,
Byens Egen Butik

 

P.S. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, kan du kontakte Medskab på 5190 2325 eller læse om tidligere projekter på www.medskab.dk.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

henrik uddeler.jpg

:

Rigtig god start på 2018 - og nu har vi brug for jer i slutspurten!

Læs om første halvår, der gik forrygende - og andet halvår, der er startet lidt sløjt. Om at medarbejderne og bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet, men også rigtig gerne vil have, at I, kære medlemmer, i videst muligt omfang gør jeres daglige indkøb i Byens Egen Butik.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Formanden for COOP besøgte Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Der var forleden fint besøg i Dagli’Brugsen Gl. Rye. Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde vejen forbi for at høre om nogle af de tiltag, som har præget hverdagen i butikken og byen de foregående år..

maxresdefault.jpg

:

Coop´s formand gæster Gl. Rye - se videoindslag her

Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde forleden dag vejen forbi Dagli'Brugsen i Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

Flere nyheder »