Baggrund for moderniserings- og ombygningsprojektet

Dagli’Brugsen Gl. Rye har efter nogle hårde år oplevet fremgang i 2014 og 2015. I skrivende stund (juni 2016) ser de positive tendenser ud til at fortsætte.

Summen af liv foran Dagli´Brugsen
Folk på parkeringspladsen foran Brugsen. Pladsen er et af de områder, der er med i planen for modernisering.

Butikkens ledelse og bestyrelse glæder sig over udviklingen - men skønner, at butikken skal moderniseres og ud- eller ombygges, hvis Dagli’Brugsen Gl. Rye fortsat skal bestå om ti år og længere frem.

Målet er at fastholde og styrke den sunde forretning samt at skabe en flot butik med et bredt udvalg af dagligvarer, som afspejler - og løbende forudsiger - kundernes behov.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt formand for bestyrelsen Ejnar M. Jakobsen, tlf. 8938 1575, ejnar.m.jakobsen@arlafoods.com eller medlem af bestyrelsen Allan Høj, tlf. 22312216, aph2231@gmail.com

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Kundetilfredsheden er blandt de bedste 10 % i landet

Igen har Byens Egen Butik fået flotte evalueringer fra vores kunder i COOPs seneste kundetilfredshedsundersøgelse i oktober 2018. Faktisk ligger vi blandt de bedste 10 % i hele landet.

henrik uddeler.jpg

:

Rigtig god start på 2018 - og nu har vi brug for jer i slutspurten!

Læs om første halvår, der gik forrygende - og andet halvår, der er startet lidt sløjt. Om at medarbejderne og bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet, men også rigtig gerne vil have, at I, kære medlemmer, i videst muligt omfang gør jeres daglige indkøb i Byens Egen Butik.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Formanden for COOP besøgte Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Der var forleden fint besøg i Dagli’Brugsen Gl. Rye. Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde vejen forbi for at høre om nogle af de tiltag, som har præget hverdagen i butikken og byen de foregående år..

maxresdefault.jpg

:

Coop´s formand gæster Gl. Rye - se videoindslag her

Lasse Bolander, formand for Coop a.m.b.a. - det gamle FDB - lagde forleden dag vejen forbi Dagli'Brugsen i Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

Flere nyheder »