Loyalitet og løftede pegefingre - tak for jeres svar!

Byens Egen Butik har spurgt vores kunder, og ikke mindre 162 har svaret på vores kundetilfredshedsundersøgelse.

Kunder i Byens Egen Butik.jpg

Ud over svarene i spørgeskemaet gav ca. 90 % personlige kommentarer og konkrete forslag, som er meget vigtige for os, når vi skal blive bedre. 

Vi kan blive bedre

Og det vil vi super gerne! Vores score er desværre en lille smule lavere end for et år siden. Vi scorer i gennemsnit 6 points mindre på en skala fra 0-100. Det er ikke så meget, men vi ønsker jo at forbedre os år for år, så selv en lille nedgang er ærgerlig. 

Vi scorer nu 47, hvilket er en del højere end gennemsnittet for alle butikker i Dagli´Brugsen kæden, som er 37.

Højdespringerne og bundskraberne

Mest kritisk har I været over for kvaliteten på vores bagerbrød, vores samlede udvalg af varer og vores frugt og grønt. Der kan være mange årsager til disse tilbagemeldinger, men vi tager kritikken alvorligt og arbejder nu for at forbedre os.  

I den anden ende scorer vinudvalg, stemning i butikken/personalet og lokale initiativer højt, og også en ”loyalitetsfaktor”, som hvorvidt man vil anbefale butikken til andre kommer godt ud – 71 point mod 72 sidste år. Det er vi naturligvis glade for, og det er i øvrigt langt over landsgennemsnittet i Dagli’Brugsen kæden, som er 39. Næste år håber vi på fremgang også på dette punkt!

Tak for jeres hjælp - vi bruger den

De mange tal og kommentarer bruger bestyrelsen og Henrik naturligvis med det samme, og vi vil også fortælle mere detaljeret om resultatet og kommentarerne. 

Endnu en gang tak til de mange, der deltog i undersøgelsen!

:

Beretning Brugsforeningen i Gl. Rye Generalforsamling 2023

Jan, Gl. Rye, FB (1).png

:

Hils på Jan

Du har måske allerede hilst på ham i butikken - men nu er han faktisk kommet for at blive.

Indvielse af torvet 2021.jpg

:

Vi er ikke lukket - tværtimod! 😊

I forbindelse med med, at vi i foråret gik sammen med Brugsforeningen TRYG om at drive Byens Egen Butik, fik vi ny administrativ identitet i Coops system. Det betød, at Coop – helt automatisk og desværre uden at vi selv vidste det, har sendt et brev ud til alle medlemmer af Byens Egen Butik, at “din tilhørsbutik er lukket”.

Borgermøde om partnerskab, marts 2022.jpg

:

Stor deltagelse ved borgermøde

Onsdag aften var næsten 50 Gl. Rye-borgere samlet til informationsmøde forud for generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening 6/4.

Victor Valdorff.jpg

:

Byens Egen Butik ansætter souschef

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

2021-10 - BEB Souschef - til skærmen.png

:

Byens Egen Butik i Gl. Rye søger souschef

Vil du arbejde i en populær og spændende landsby, hvor butikken er en af byens vigtigste livsnerver, og hvor borgere aktivt støtter deres butik?

Flere nyheder »