Byens Egen Butik kalder Gl. Ryes børnefamilier - vil I hjælpe os?

Ny dato! Vi har flyttet workshoppen til d. 13. marts, så måske kan DU alligevel være med. Tilmeld dig via linket herunder.

medskab_invitation.jpg

Vi i Byens Egen Butik arbejder hele tiden for at skabe en butik, som I har lyst til at besøge. Som et led i det arbejde vil vi gerne invitere en del af byens borgere - nemlig børnefamilierne - til at deltage i en spændende workshop.

Din rolle i workshoppen 

Din rolle i workshoppen bliver at dele dine holdninger, vaner, erfaringer eller fordomme omkring Byens Egen Butik. Desuden vil du inden workshoppen blive bedt om at løse nogle mindre opgaver i en lukket Facebook-gruppe. Det kræver ingen særlige kvalifikationer at deltage I projektet - altså udover en lyst til at bidrage og dele ud af sine perspektiver.

Hvad vi skal bruge det hele til

Virksomheden Medskab står for at styre alle trygt igennem projektet. De indsigter, vi får fra forløbet, bruger vi til at starte nye eller justere på eksisterende initiativer, sådan at Byens Egen Butik bliver et sted, hvor Gl. Ryes borgere i endnu højere grad har lyst til at handle.

Sådan kommer du med

Hvis det lyder som noget for dig, tilmelder du dig ved at udfylde dette spørgeskema - https://da.surveymonkey.com/r/QB8RKYQ - senest tirsdag d. 8. februar. 

Der er plads til 14 deltagere i projektet. Hvis vi er så priviligerede, at flere tilmelder sig, udvælger Medskab de rette deltagere på baggrund af besvarelserne.

Workshoppen finder sted i Aulaen på Gl. Rye Skole, tirsdag d. 13. marts kl. 19.00-22.00 (datoen er ændret, så vi ikke kolliderer med to andre arrangementer i byen).

 

Vi glæder os til at høre fra jer. På gensyn,
Byens Egen Butik

 

P.S. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, kan du kontakte Medskab på 5190 2325 eller læse om tidligere projekter på www.medskab.dk.

:

Beretning Brugsforeningen i Gl. Rye Generalforsamling 2023

Jan, Gl. Rye, FB (1).png

:

Hils på Jan

Du har måske allerede hilst på ham i butikken - men nu er han faktisk kommet for at blive.

Indvielse af torvet 2021.jpg

:

Vi er ikke lukket - tværtimod! 😊

I forbindelse med med, at vi i foråret gik sammen med Brugsforeningen TRYG om at drive Byens Egen Butik, fik vi ny administrativ identitet i Coops system. Det betød, at Coop – helt automatisk og desværre uden at vi selv vidste det, har sendt et brev ud til alle medlemmer af Byens Egen Butik, at “din tilhørsbutik er lukket”.

Borgermøde om partnerskab, marts 2022.jpg

:

Stor deltagelse ved borgermøde

Onsdag aften var næsten 50 Gl. Rye-borgere samlet til informationsmøde forud for generalforsamlingen i Gl. Rye Brugsforening 6/4.

Victor Valdorff.jpg

:

Byens Egen Butik ansætter souschef

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

Kunder i Byens Egen Butik.jpg

:

Loyalitet og løftede pegefingre - tak for jeres svar!

Byens Egen Butik har spurgt vores kunder, og ikke mindre 162 har svaret på vores kundetilfredshedsundersøgelse.

Flere nyheder »