Bliver Byens Egen Butik aldrig større?

Hvad mener Byens Egne Borgere egentligt? Bliver det overhovedet jul i år? Interesseret...? Så læs bare videre. 

thejul.jpg

100 % af alle tilsagn står nu på Butikkens konto

Ca. 150 husstande har i løbet af sommeren givet tilsagn om at låne Butikken godt 1,1 mio. kr. til udvidelse og modernisering af Byens Egen Butik. Og alle tilsagnene har været alvorligt ment: Pengene er nemlig nu blevet indbetalt fra alle. Imponerende. 

Ikke bare 70 m2, men 95 m2. Ikke bare en tilbygning, men en udvidelse

Vi står nu med 0,4 mio. kr. mere end vi havde bedt om. Vi har derfor besluttet at øge tilbygningen ved siden af den nuværende bygning til ca. 95 m2. Desuden er det planen at fjerne hele den nuværende væg bag kasseapparatet således at vi kan få et stort samlet butiksareal i stedet for den "tilbygning", som vi oprindeligt havde planlagt. Butikken kan således indrettes meget bedre. 

Vi arbejder også på at gøre udearealet ved indgangen til egentligt salgsareal således at vi samlet set kan komme op på 380 m2 salgsareal, dvs. plus 100 m2. Så jo, butikken bliver større - og endnu større takket være den flotte opbakning fra Gl. Ryes borgere.

En erfaren entreprenør skal stå for byggeriet  

Vi har indgået aftale med virksomheden EMR Murer og Entreprenør A/S fra Nørre Snede om at forestå byggeriet samt renovering af P pladsen. Virksomheden har erfaring fra lignende projekter og har afgivet et tilfredsstillende tilbud. Vi skal have byggetilladelse fra kommunen før byggeriet kan komme i gang, så det er p.t. uvist hvornår dette kan ske. Byggefasen ventes at tage ca. 2 mdr.  

Vi har høj kundetilfredshed. Byggeriet skal løfte den et niveau mere

To gange årligt bliver butikkens kunder bedt om at svare på en række spørgsmål, så vi får en pejling af, hvad man mener om butikken. Det samlede tilfredshedsindeks blev i oktober på 49, hvilket var en tilbagegang på 7 enheder i forhold til foråret. På landsplan opnåede alle ca. 400 Daglibrugser et indeks på 38. Topkaraktererne i Gl. Rye gives til udvalget af vin, venlige og hjælpsomme medarbejdere samt lokale initiativer. Til gengæld er der plads til forbedring i forhold til sortimentsbredde, herunder specielt kød samt frugt og grønt. Med en større butik håber vi, at disse berettigede kritikpunkter bliver forbedrede. 

Jul i Byens Egen Butik

Og julen er også kommet på besøg i Byens Egen Butik. Mange af byens børn har atter hængt deres julesokker op i forventning om, at den falder lidt godter i en gang imellem. Vores samarbejde med FDF tegner atter til at blive en succes; - vi kan kun opfordre til, at alle køber deres juletræ af FDF foran butikken - eller direkte i butikken. Og endeligt vil der den 17. december være et mindre, men super hyggeligt julemarked i og ved Byens Egen Butik. Se plakaten - vi ses sikkert!

Støt Din egen Butik 

Og så en lille opfordring: En stor del af de varer, du skal bruge til de hyggelige juledage finder du sikkert i Byens Egen Butik. Så hvorfor ikke købe ind i din egen butik her i byen? Henrik vil sikkert også gerne give dig en anbefaling til den helt rigtige julevin.

 

Med ønsket om en glædelig jul, 
Bestyrelsen i Byens Egen Butik