Baggrund for moderniserings- og ombygningsprojektet

Dagli’Brugsen Gl. Rye har efter nogle hårde år oplevet fremgang i 2014 og 2015. I skrivende stund (juni 2016) ser de positive tendenser ud til at fortsætte.

Summen af liv foran Dagli´Brugsen
Folk på parkeringspladsen foran Brugsen. Pladsen er et af de områder, der er med i planen for modernisering.

Butikkens ledelse og bestyrelse glæder sig over udviklingen - men skønner, at butikken skal moderniseres og ud- eller ombygges, hvis Dagli’Brugsen Gl. Rye fortsat skal bestå om ti år og længere frem.

Målet er at fastholde og styrke den sunde forretning samt at skabe en flot butik med et bredt udvalg af dagligvarer, som afspejler - og løbende forudsiger - kundernes behov.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt formand for bestyrelsen Ejnar M. Jakobsen, tlf. 8938 1575, ejnar.m.jakobsen@arlafoods.com eller medlem af bestyrelsen Allan Høj, tlf. 22312216, aph2231@gmail.com

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Forårets kundeundersøgelse: Byens Egen Butik overgår sig selv

I foråret har COOP gennemført sin halvårlige, landsdækkende kundetilfredshedsundersøgelse, kaldet ’NPS’. Dommen over Dagli’Brugsen Gl. Rye er klar: Kundernes loyalitet er steget fra et i forvejen rekordhøjt niveau.

Vinrejser.png

:

Kom med på vinrejser for medlemmer af Gl. Rye Brugsforening!

I samarbejde med Brugsforeningen Tryg i Ry tilbyder Gl. Rye Brugsforening nu vinrejser til Rhinen i Tyskland og Alsace.

MJA_logo_punchline.png

:

MJA: Medlemmer eftergiver lån til brugsudvidelse

"Dagli'Brugsen i Gl. Rye blev gennemført med lån fra medlemmerne. Nu skal pengene snart betales tilbage, men flere er ikke interesseret i at få deres penge."

Generalforsamling 2018.jpg

:

Gode tider i Dagli’Brugsen i Gl. Rye

Mandag den 16. april holdt Brugsforeningen i Gl. Rye sin årlige generalforsamling med et stort fremmøde af ualmindeligt engagerede og spørgelystne medlemmer.

Workshop.jpg

:

Byens Egen Butik i udvikling: Tak til deltagerne og Medskab. Goddag til lavere priser

I vores bestræbelser på at forbedre butikken holdt vi i sidste  uge workshop med 14 kunder. Og første resultat er allerede en realitet: Lavere priser på en række varer!

Byens Egen Bil.jpg

:

Byens Egen Butik og Bil har medvind i mediemøllen

Delebilsordningen "Byens Egen Bil" har fået masser af positiv medieomtale, bl.a. med indslag i TV-Avisen, TV2 Østjylland og P4.

Flere nyheder »