Baggrund for moderniserings- og ombygningsprojektet

Dagli’Brugsen Gl. Rye har efter nogle hårde år oplevet fremgang i 2014 og 2015. I skrivende stund (juni 2016) ser de positive tendenser ud til at fortsætte.

Summen af liv foran Dagli´Brugsen
Folk på parkeringspladsen foran Brugsen. Pladsen er et af de områder, der er med i planen for modernisering.

Butikkens ledelse og bestyrelse glæder sig over udviklingen - men skønner, at butikken skal moderniseres og ud- eller ombygges, hvis Dagli’Brugsen Gl. Rye fortsat skal bestå om ti år og længere frem.

Målet er at fastholde og styrke den sunde forretning samt at skabe en flot butik med et bredt udvalg af dagligvarer, som afspejler - og løbende forudsiger - kundernes behov.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt formand for bestyrelsen Ejnar M. Jakobsen, tlf. 8938 1575, ejnar.m.jakobsen@arlafoods.com eller medlem af bestyrelsen Allan Høj, tlf. 22312216, aph2231@gmail.com

Workshop.jpg

:

Byens Egen Butik i udvikling: Tak til deltagerne og Medskab. Goddag til lavere priser

I vores bestræbelser på at forbedre butikken holdt vi i sidste  uge workshop med 14 kunder. Og første resultat er allerede en realitet: Lavere priser på en række varer!

Byens Egen Bil.jpg

:

Byens Egen Butik og Bil har medvind i mediemøllen

Delebilsordningen "Byens Egen Bil" har fået masser af positiv medieomtale, bl.a. med indslag i TV-Avisen, TV2 Østjylland og P4.

medskab_invitation.jpg

:

Byens Egen Butik kalder Gl. Ryes børnefamilier - vil I hjælpe os?

Ny dato! Vi har flyttet workshoppen til d. 13. marts, så måske kan DU alligevel være med. Tilmeld dig via linket herunder.

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Dagli’Brugsen i Gl. Rye er i Superliga-klassen

Coop’s seneste landsdækkende kundeundersøgelse viser, at Gl. Rye’rne er rigtig godt tilfredse med den lokale Brugs.

irma.dk-resources-svg-irmapige_light.svg(iPhone 6).png

:

Irma-varer flytter ind i Byens egen Butik!

Måske har du set den tomme plads til højre for hylderne med pålæg og ost: Der kommer et udvalg af Irmas bedst sælgende varer til at være fremover.

Sommerfest - FB-opslag.jpg

:

Markant vækst og stor opbakning til den nye butik

Et langt bedre salg end ventet. Arbejdet med ingen tomme hylder. Delebils-ordning og foto-konkurrence på vej. Og husk sommerfesten på fredag!

Flere nyheder »