Baggrund for moderniserings- og ombygningsprojektet

Dagli’Brugsen Gl. Rye har efter nogle hårde år oplevet fremgang i 2014 og 2015. I skrivende stund (juni 2016) ser de positive tendenser ud til at fortsætte.

Summen af liv foran Dagli´Brugsen
Folk på parkeringspladsen foran Brugsen. Pladsen er et af de områder, der er med i planen for modernisering.

Butikkens ledelse og bestyrelse glæder sig over udviklingen - men skønner, at butikken skal moderniseres og ud- eller ombygges, hvis Dagli’Brugsen Gl. Rye fortsat skal bestå om ti år og længere frem.

Målet er at fastholde og styrke den sunde forretning samt at skabe en flot butik med et bredt udvalg af dagligvarer, som afspejler - og løbende forudsiger - kundernes behov.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt formand for bestyrelsen Ejnar M. Jakobsen, tlf. 8938 1575, ejnar.m.jakobsen@arlafoods.com eller medlem af bestyrelsen Allan Høj, tlf. 22312216, aph2231@gmail.com

irma.dk-resources-svg-irmapige_light.svg(iPhone 6).png

:

Irma-varer flytter ind i Byens egen Butik!

Måske har du set den tomme plads til højre for hylderne med pålæg og ost: Der kommer et udvalg af Irmas bedst sælgende varer til at være fremover.

Sommerfest - FB-opslag.jpg

:

Markant vækst og stor opbakning til den nye butik

Et langt bedre salg end ventet. Arbejdet med ingen tomme hylder. Delebils-ordning og foto-konkurrence på vej. Og husk sommerfesten på fredag!

MJA_logo_punchline.png

:

MJA: Istandsat butik sætter rekord

Kunderne strømmer til i den nye flotte butik - og personalet skal løbe stærkt for at fylde hylderne op med de mange nye og spændende produkter. 

lokalavisenskanderborg.png

:

Lokalavisen: Genåbningsfest i Gl. Rye med Lars Lilholt og Ulrik Haagerup

Lokalavisen Skanderborg skriver beretter om åbningsfesten i torsdags: Godt 500 feststemte borgere deltog i åbningen af den moderniserede og udbyggede Dagli’Brugsen Gl. Rye.

Åbningsfest 11-5-2017.jpg

:

Tak for et brag af en åbningsfest for den nye "Byens Egen Butik"!

Vi niver stadig os selv i armen over, hvor mange der mødte op og gjorde det hele til en kæmpe folkefest. 1000 tak til alle fremmødte og jeres store opbakning i går.

stiften-logo.png

:

Stiften: 100.000 i overskud i DagliBrugsen

Århus Stifttidende skriver igen om Byens Egen Butik: DagliBrugsen i Gl. Rye åbner snart i nye rammer. Budskab på generalforsamling: Der er en positiv udvikling.

Flere nyheder »